Bommars släpps som frimärke 2015

Kolla in de nya frimärkena och läs artiklarna..

  5 av 11  

..I utgivningen släpps fem svenska frimärken samt fem maximikort med motiv från Världsarvet Hälsingegårdar. Skoj tycker vi då alla motiv är hämtade från världsarvsgårdarna, däribland vår gård Bommars som är med på frimärket med valör 2 kr och 5 kr samt på två av maximikorten. De släpps i dagarna och säljs fram till 7 november 2015.

Lördag 23 maj uppmärksammas utgivningen av världsarvsfrimärkena med ett event på världsarvsgården Kristoffers i Järvsö. Där kommer Post Nord som ansvarar för frimärksutgivningen tillsammans med Unesco finnas på plats och bland annat sälja frimärkena och samlarprodukter.

För att se dem kan du kolla in nedanstående bilaga med ett reportage från tidningen Bulletin (2/2015) på tre sidor. Här kan du läsa om både gårdarna, vilka motiv de är hämtade från och se de olika märkena och korten som ingår i årets utgivning. Kolla gärna speciellt in motiven på 2 kr-frimärket som är hämtat från Bommars festsal (samma bild som vi har som bakgrund här på hemsidan) och 5 kr-frimärket där en interiörbild från Bommars övervåning utgör motivet.

Ja i sommar blir är det extra skoj att skicka vykort och paket för oss som hjärtat slår lite extra för Hälsingegårdar samt lite extra att gå en guidning på gårdarna eller vara med på någon aktivitet. Välkommen hit!

Besöksadress:

Letsbo Färjestadsv. 40 Tallåsen

Bommars Kultur och Natur, Familjen Envall i Letsbo, info@bommars.se

MADE BY ohappa