Boka in en egen guidning på Bommars

1 april - 31 oktober 2017

  8 av 8  

Boka egen visning av Bommars

Ibland kan det passa mycket bättre att boka in en egen visning. Detta erbjudande passar dig som önskar gå en guidning 1 april - 23 juni 2017 dvs innan vi öppnar för sommaren eller under 8 augusti - 30 oktober 2017 efter att vi stängt sommarsäsongen. Eller för dig som önskar boka in en egen visning för dig och ditt sällskap i sommar och inte önskar gå den ordinarie guidade turen kl 15.00 som erbjuds dagligen under sommarperioden.

För dig finns möjlighet att boka en egen personlig guidning i där det finns tid för frågor. Låt dig involveras i berättelserna om gården, om gårdsfolket och världsarvet. Se och upplev de olika rummen och dess interiörer samtidigt som du guidas runt i huset. Ta chansen och besök ett världsarv när du är i krokarna. Samtidigt som du har möjlighet att vistas i vacker allmogedekorering i världsklass.

Pris: 200 kr per person. Bokningar kan göras under perioden 1 april - 30 oktober 2017 under förutsättning att guide finns tillgänglig.

Tillval: Om du önskar kan du lägga till extra fika efter guidningen.

Förbokningar tas emot av Marie 070 29 29 862
eller genom att använda funktionen BOKNINGSFÖRFRÅGAN uppe i högra hörnet. Glöm ej att ange antal personer, dag och om du önskar boka till fika eller ej.

Vi reserveras oss för fullbelägning och har under sommaren endast möjlighet att ta emot bokningar vid mån av tid. Ring, vi guidar gärna om vi har möjlighet.


Varmt välkommen till Bommars som ligger beläget i byn Letsbo, 18 km norr om Ljusdal efter väg 83. Följ rödbrun kulturskyltning när du kommer in i Letsbo.

Besöksadress:

Letsbo Färjestadsv. 40 Tallåsen

Bommars Kultur och Natur, Familjen Envall i Letsbo, info@bommars.se

MADE BY ohappa