Lär dig baka tunnbröd!

En populär nyhet på Bommars 2015 var tunnbrödbakning och vi fortsätter i år.

  4 av 11  

I ett samarbete mellan Hälsingegård Hisved i Alfta och Hälsingegård Bommars i Letsbo erbjöd vi under sommaren 2015 tunnbrödsbakning som dagsaktivitet och som weekend. Sommaren 2017 erbjuder vi tunnbrödbakning för dig som vill testa denna roliga och goda hantverkstradition!

Marie på Bommars berättar: " -Det är många som vill lära sig att baka tunnbröd samtidigt som jag tycker att det är roligare att baka med sällskap. Vilket gjorde att det känns extra roligt att ta emot de som önskar testa att baka oavsett om man gjort det förr eller är helt ny. För att få en struktur på i bakande erbjuder vi nu speciella bakdagar som man kan boka in sig på."

Tänk dig själv smaka ditt egenbakade tunnbröd - som du gräddat i den vedeldade bakugnen. En uppskattad aktivitet som skapar underbara minnen av när du står och kavlar ut degen i den gamla och genuina gårdsmiljön och sedan vid paus brer på smör och sakta njuter av smaken och känslan på gården.

På gården Bommars hälsar dig Marie välkommen och på gården Hisved hälsar dig Kersti välkommen - två bondmoror med glimten i ögat och kärlek till ett traditionsenligt hantverk som fötts från tidigare års tunnbrödsbakning. Det bästa av allt - det bröd du bakar tar du så klart med dig hem.

Önskar du boka in dig - kolla in länkarna nedan.

Besöksadress:

Letsbo Färjestadsv. 40 Tallåsen

Bommars Kultur och Natur, Familjen Envall i Letsbo, info@bommars.se

MADE BY ohappa