Stor efterfrågan på biljetter till sommarens musikkvällar

Tre kvällar och etthundra platser per kväll gör att biljetterna börjar bokas på - för platsgaranti bör biljetter bokas redan nu

  7 av 11  

Genuin miljö, närhet till artisterna och mysig stämning är något som präglar Hälsingegården Bommars musikkvällar. I sommar (2013) anordnas tre kvällar i musikens tecken.

Först ut var "Rallarvisor" med Johanna Bölja-Hertzberg, Pär Engman och Görgen Antonsson. Fullt hus och en toppen kväll. Därefter kom Pelle med 2 och gjorde ett fantastiskt uppträdande och fick publiken stornöjda. Tredje kvällen blir förbandens kväll. En kväll för alla duktiga ungdomar från Ljusdalstrakten i samarbete med Estrad Ljusdal och Musikskolan så välkomna den 8 augusti kl. 19.00.

Nyhet för i år

Nytt för i år är Kilafors/Bollnäs-bandet" Pelle med två och nån till" Otroligt musikaliska grabbar som verkligen kör show på scenen. Irländskt och folkrock! Bör upplevas live!!! Kommer till Bommars torsdag 11 juli.

Framtidens musik och musiker

Tredje musikkvällen - årets säsongsfinal - anordnas i samarbete med Estrad Ljusdal. En årlig tradition som skapats i samarbetet att unga musiker från Ljusdal agerar förband under sommaren och gemensamt samlas för en kväll i slutet av sommaren där det både blir egenskrivet material, visor och covers i en mycket uppskattad mix. En kväll för dig som vill överraskas.

Vid varje musikkväll dukas det upp med "gofika" - ett populärt inslag bland våra besökare i den traditionella paus som hålls. Som besökare väljer du själv vilka bakverk som du attraheras av under kvällen. Några speciella verk är Bommars rullrån, mjukkakor och vetebullar.

Välkommen att uppleva en kväll på logen i sommar Hälsingland!

Förutom musikkvällar anordans två björnfester - ät gott i Bommars festsal, testa på björn och umgås med vänner i sommar. Läs mer under rubriken "våra paket".

Besöksadress:

Letsbo Färjestadsv. 40 Tallåsen

Bommars Kultur och Natur, Familjen Envall i Letsbo, info@bommars.se

MADE BY ohappa